Content page
Innovativt system för Offentlig upphandling inom byggsektorn | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Innovativt system för Offentlig upphandling inom byggsektorn


Sen årsskiftet 2012 började Bindexis rapportera på alla offentliga upphandlingar inom byggsektorn. Bindexis ett nytt innovativt system för att rapportera på anbuden vilket betyder att kunderna får upphandlingarna snabbt och enkelt.

Unikt med systemet är att man kan blanda offentliga upphandlingar med annan information i Bindexis system, till exempel lagfarter och bygglov. Det betyder att man kan följa projekt från ett mycket tidigt stadium när en fastighet köps eller planeras att bygga på till att det blir bygglov och sen ett anbud.

Dokumenthanteringen är också unik, som användare slipper man logga in på andra system för att ladda ner bifogade dokument. Allt underlag finns med i Bindexis system vilket gör det snabbare och enklare att använda.

Sveriges snabbaste bygginformation

Bindexis kartlägger alla byggprojekt i Sverige. Behovet att snabbt och enkelt få skräddarsydd information om aktuella byggprojekt har funnits länge, Bindexis hjälper dig att maximera dina affärer genom att leverera byggprojekt snabbt och enkelt till marknadens bästa pris.

Källa: Bindexis

 

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER IT

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *