Content page
Myresjöhus satsar på bloggportal | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Myresjöhus satsar på bloggportal


Som första husleverantör erbjuder Myresjöhus sina kunder att blogga direkt på webbplatsen. – Vi har tidigare läst in bloggar via RSS med väljer nu att gå fullt ut och erbjuda kunderna att blogga i vår egen bloggportal, säger Christian Andersson webbstrateg på Myresjöhus.

– Vad ser ni för fördelar med att erbjuda detta? – Vi har fått många frågor från våra kunder om hur man startar en blogg och hur man gör för att den ska synas på vår webbsida. Med vår nya bloggportal kan vi ge våra kunder bättre hjälp och support under tiden de bloggar, fortsätter Christian.

Redan 2007 började Myresjöhus läsa in kundbloggar på sin webbplats och bloggarna ökade i snabb takt. Bloggarna startar oftast redan när kunden börjar fundera på hus och vilka val de ska göra. Efter att kunden flyttat in så övergår bloggen från en byggahus-blogg till en inredningsblogg.

– Vad ser du för fördelar med att ha era kunders bloggar på er webbplats? Vi ställde frågan till Mats Walter som är Operativ chef på Myresjöhus.
– Detta ger oss en unik inblick i vad våra kunder går igenom och vilka frågor som de ställs inför sitt husköp. Vi kan följa kunden genom hela processen från ax till limpa vilket ger oss som företag möjligheter att ytterligare förbättra vårt erbjudande till marknaden, säger Mats.

Källa: Myresjöhus

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER IT

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *