Content page
Skanskas attraktivitet som arbetsgivare ökar kraftigt | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Skanskas attraktivitet som arbetsgivare ökar kraftigt

Den 1 november släpptes resultaten från Universums mätning KarriärBarometern 2011. Mätningen omfattar cirka 15 000 deltagare, och avspeglar attityder, preferenser och karriärmål hos Sveriges unga yrkesverksamma akademikerSkanska är den mest attraktiva arbetsgivaren i bygg- och anläggningsbranschen för unga ingenjörer. Samtidigt har Sveriges unga civilingenjörer röstat fram Skanska till en 15:e plats av samtliga arbetsgivare.

Skanska har klättrat 15 placeringar, från 30:e plats till 15:e plats, i Universums Karriärbarometer för 2011. Detta innebär att för unga yrkesverksamma civilingenjörer är Skanska den 15:e mest ideala arbetsgivaren. När man enbart ser till byggbranschen ligger Skanska på första plats, vilket innebär att Skanska är den mesta attraktiva arbetsgivaren i bygg- och anläggningsbranschen.

Även högskoleingenjörer ser Skanska som en attraktiv arbetsgivare. Skanska ligger på första plats av företagen i bygg- och anläggningsbranschen. När unga yrkesverksamma högskoleingenjörer får ranka arbetsgivare i Sverige ligger Skanska på en 10:e plats av samtliga företag.

Skanska har under de senaste åren arbetat målmedvetet med att möta ingenjörsstudenter på universitet och högskolor runt om i landet. Ett arbete som nu visar resultat.

– Vi är oerhört stolta över att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i byggbranschen. Unga ingenjörer har stor kunskap om arbetsgivarna i Sverige och ställer höga krav på företagens värderingar och utvecklingsmöjligheter. De vet att Skanska kan erbjuda intressanta karriärvägar och spännande projekt både i Sverige och utomlands, säger Susan Westberg, HR-direktör i Skanska Sverige

Källa: Skanska

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Fastighetsmarknad

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *