Content page
Hitta snabbt och enkelt bästa glasmästeriet | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Hitta snabbt och enkelt bästa glasmästeriet

Sajten GlasmästareListan.se är Sveriges största tjänsteförmedlare för olika typer av glasprojekt. På sajten hittar du Sveriges bredaste branschspecifika företagsregister inriktade på glas. Det kan röra sig om allt från att skapa ett specialdesignat inredningsglas till större projekt för fastigheter.

På sajten kan du som besökare lämna in en gratis offertförfrågan för att komma i direktkontakt med de glasmästare, på din ort, vilka kan erbjuda just den tjänst du söker. Inom några timmar kan du, om du har tur, ha fått kostnadsförslag från flera glasmästare i ditt närområde. Detta gör att du får en bra överblick av pris och utbud till grund för ditt val av leverantör.

Sajten är en del av Nordiska Listan AB’s koncept där man genom branschspecifika företagsregister fungerar som en tjänsteförmedlare inom idag 25 olika branscher. På samlingssajten Listan.se kan man gå in och hitta och skicka in offertförfrågningar till leverantörer för tjänsten du söker. Aldrig innan har det varit enklare att få kontakt med välja leverantör.

 

Källa: Nordiska Listan AB

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER IT

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *