Content page
ISS förvaltar Scandic Victoria Tower | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

ISS förvaltar Scandic Victoria Tower

Foto: ISS Facility Services

Scandic har valt ISS som teknisk fastighetsförvaltare till sitt nya hotell, Scandic Victoria Tower, i Kista. Det blev klart då parterna nyligen undertecknade ett treårigt tjänsteavtal. För hotellkedjan är det första gången man outsourcar dessa tjänster.

Affären omfattar både teknisk drift och teknisk förvaltning av det nya hotellet, som inrymmer 299 rum, restaurang, bar och konferenslokaler.

ISS är en heltäckande leverantör av fastighetstjänster och är storleksmässigt en av Sveriges största förvaltare.

Scandic Victoria Tower, som invigdes 15 september, är med sina 34 våningar ett av Sveriges mest spektakulära, och dessutom Nordens högsta, hotell. Byggnaden, som är ritad av stjärnarkitekten Gert Wingårdh, är helt klädd i glas. Skybaren högst upp erbjuder en storslagen utsikt över hela Stockholm.

– Vi är stolta över att vi fått förtroendet att sköta tekniken på Scandic Victoria Tower. Och vi är särskilt stolta över att ISS är den första tjänsteleverantören som får äran att fullt ut ansvara för den tekniska förvaltningen för ett helt hotell åt Scandic, säger Ola Gunnarsson, affärsområdeschef ISS.

– Vi ser fram emot ett gott samarbete med ISS som teknisk förvaltare av denna speciella byggnad. Tillsammans med hotellets ledning är målsättningen att ge våra gäster en riktigt fin upplevelse varje gång de besöker oss, säger Sofia Tengvall, Manager Technical Services för Scandic i Sverige.

Källa: ISS Facility Services

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Innemiljö/Utemiljö

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *