Content page
Bravida och Philips Healthcare startar Skandinaviskt samarbete | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Bravida och Philips Healthcare startar Skandinaviskt samarbete

Bravida och Philips Healthcare har ingått ett samarbetsavtal i Norge, Danmark och Sverige. Samarbetet innebär att Bravida tar hand om installationsrelaterade tjänster och helhetsåtaganden på sjukhus för  Philips Healthcares räkning.

 

Bravida kommer i samband med installation och montering av Philips Healthcares avancerade sjukvårdsutrustning ansvara för el-, vs- och ventilationsarbeten, när detta är aktuellt.

– Extra roligt är att vi tillsammans också tar ett helhetsåtagende. Vi är båda med i planeringsfasen och erbjuder sjukhusen en helhetslösning som inkluderar all byggnation. Vi ser fram emot samarbetet med Philips och har stora förhoppningar på att det kommer leda till omfattande beställningar runt om i Skandinavien, säger Bjørn Højgaard, sälj och kundcenterchef Bravida Danmark.

Philip Healthcare har idag sjukvårdsutrustning på i stort sett alla sjukhus i Skandinavien och är en av de ledande aktörerna inom avancerad sjukvårdsutrustning.

– I samarbetet med Bravida får vi en partner som gör det möjligt för oss att kunna fokusera till hundra procent på vår kärnverksamhet. Vår verksamhet kräver att vi har rätt kompetens oavsett geografisk plats, vilket Bravida har, säger projektansvarig, Peter Mylly Philips Healthcare Sverige.

Samarbetet löper på obestämd tid.

Källa: Bravida

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Fastighetssystem

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *