Content page
Schneider Electric lanserar webbaserat beräkningsprogram för kabelförläggning | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Schneider Electric lanserar webbaserat beräkningsprogram för kabelförläggning

Den unika och helt webbaserade WIBE/Defem Configuration Tool är ett nytt beräkningsprogram för att förenkla valet av kabelstegar, kabelrännor och trådstegar i elinstallationer. Programmet är alltid uppdaterat med det senaste produktsortimentet, kräver inga förkunskaper och kan nås från vilken dator som helst.

Tidigare beräkningsprogram på marknaden har tvingat elkonstruktörer, grossister, OEM-byggare och elinstallatörer att ladda ner applikationen till sina datorer. Det har lett till att programmen inte alltid varit uppdaterade samtidigt som informationen varit bunden till en och samma dator.

Schneider Electric har nu utvecklat en webbaserad lösning som alltid är uppdaterad med den senaste informationen. Dessutom kan den nås från vilken dator som helst, det enda som behövs är inloggningsuppgifter.

Fördelarna är många. Förutom att mjukvaran alltid är uppdaterad, kan alla projekt och uträkningar sparas och enkelt överföras till Excelblad eller mailas dit användaren själv väljer.

Med WIBE/Defem Configuration Tool får användaren en aktiv hjälp i sitt val vid kabelförläggning och säkerställer att rätt ytbehandling, rätt montage och rätt antal tillbehör används till installationerna.

– De som använder WIBE/Defem Configuration Tool kan på så sätt känna sig trygga i att de alltid lämnar rätt pris till sina kunder och kan därmed öka nyttan i sina företag, säger Frank Rälg, kommersiell produktchef för kabelförläggning på Schneider Electric.


Källa: Schneider Electric

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Pressreleaser

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *