Content page
Termoskydd kan spara energi och motverka fukt | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Termoskydd kan spara energi och motverka fukt


Genom att behandla inomhusväggar, fasader, inner- och yttertak med Termoskydd kan man få en stor energibesparing, skydda byggmaterialet och lösa fuktproblem. Det visar mångåriga praktiska utvärderingar och ett flertal studier på området.

Botkyrkabyggen är ett av många fastighetsbolag som har använt sig av Termoskydd. De har termoskyddat fastigheten Opalen 1 i Botkyrka och är så nöjda med resultatet att de nu har valt att termoskydda ytterligare en fastighet.

– Projektet Opalen 1 har funkat väldigt bra, vilket har gett oss inspiration att även termoskydda Pegmatiten 1. Att jobba med Termoskydd är unikt för oss vilket gör det extra spännande och roligt. För Botkyrkabyggen innebär Exteriören kort produktionstid samt en snygg och miljövänlig byggnad. Vi tänker långsiktigt och ser Termoskydd som investering, säger Maggie Youssef, projektledare på Botkyrkabyggen.

Botkyrkabyggen följer just nu upp det första projektet med Termoskydd noggrant och om detta faller väl ut menar man att stora investeringar kan göras i Botkyrkas bestånd såväl i ombyggnadsprojekt som i nyproduktion.
– På ThermoGaia tycker vi att det är mycket glädjande att Botkyrkabyggen går vidare med att använda Termoskydd och att man har för avsikt att göra uppföljningen på projektet Opalen 1 på ett seriöst och trovärdigt sätt. Vi tror att detta kommer att visa att man kan uppnå de goda resultat man fått i större bostadsområden i Berlin, även under svenska klimatförhållanden, säger Berit Lönn, vd på ThermoGaia.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Miljö och energi

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *