Content page
eGain Sweden AB – vinnare av Swedbanks Hållbarhetspris 2011 | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

eGain Sweden AB – vinnare av Swedbanks Hållbarhetspris 2011

eGain Sweden AB har utsetts till vinnare av Swedbanks Hållbarhetspris för tillväxtföretag 2011. Utmärkelsen delas ut till ett företag som lyckats förena snabb och lönsam tillväxt med ett omfattande och engagerat hållbarhetsarbete.

Juryns motivering
Med innovativ informationsteknik hjälper eGain kunderna till effektivare energianvändning och reducerad klimatpåverkan. eGain visar att man med en liten investering och enkla medel kan åstadkomma stor förändring och med sina stora tillväxtmöjligheter förbättrar man världen ju mer man säljer.

– Det är med stolthet och stor glädje som vi kan presentera vinnaren av Swedbanks Hållbarhetspris 2011. För Swedbank är framgångsrikt företagande och hållbarhetsfrågor prioriterade områden och det är avgörande för framtiden att kunna visa på att tillväxt och hållbarhet går att förena. Det är viktigt att visa och premiera de företag som ligger i framkant. Och det är fantastiskt om deras engagemang kan inspirera fler svenska företag att ta ett större grepp om sitt hållbarhetsarbete, säger Catrin Fransson, chef för Svensk Bankrörelse på Swedbank.

– Vi är otroligt glada för utmärkelsen som vi fått. Det stärker oss i vårt arbete med att fortsätta att hjälpa fastighetsägare att minska sin klimatpåverkan. Det finns många innovativa företag som framgångsrikt arbetar med hållbarhetsfrågor så det är verkligen en ära att vinna priset, säger Thorbjörn Geiser, VD, eGain Sweden AB.

Källa: Swedbank

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Miljö och energi

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *