Content page
Klädbytesevent ska öka försäljningen av lägenheter i Göteborg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Klädbytesevent ska öka försäljningen av lägenheter i Göteborg

Under april går säljstarten för HSB brf Veronas 82 lägenheter i Kvillebäcken. För att öka kunskapen om Göteborgs nya hållbara kvartersstad anordnas ett klädbytesevent kombinerat med information om brf Verona.

I hållbarhetens tecken genomför HSB ett så kallat Swap-o-Rama. Det är ett event för kläd- och prylbyten. Tanken är att varje person ska ta med sig ett till tre finare plagg, accessoarer och prylar. För varje plagg eller pryl som lämnas in har man sedan chansen att byta till sig något annat, helt gratis. På plats finns en sömmerska och designer som kostnadsfritt syr om plagg så att de passar varje persons egen stil. I konceptet ingår även DJ som spelar musik och gratis fika.

–  Vi vill få hit unga människor i alla åldrar. Nyfikna som vill vara med från start och skapa en ny hållbar och modern storstads stadsdel. Genom att byta kläder och prylar, mingla och samtidigt få information om hur de kan skaffa sig en ny bostad hoppas vi nå fram med budskapet att vi snart säljstartar, säger Marika Ogrelius, marknadschef på HSB Göteborg.

Just förebilden för den livfulla kvartersstad som Kvillebäcken ska bli är hämtad från London, Köpenhamn och de egna Långgatorna i Göteborg. Miljötanken är central för Kvillebäcken och går igen i HSB brf Veronas lägenheter, alla i olika storlekar och många har rejäla balkonger med odlingsmöjlighet och en gemensam gård med grillplats.

– Våra undersökningar visar att allt fler idag värdesätter ett hållbart boende med möjlighet att cykla till jobbet, köpa närproducerad mat och att kunna umgås på ett enkelt sätt. Det är tydligt att boendet är en stor identitetsmarkör, det är inte bara var jag bor utan också hur jag bor som räknas, säger Marika Ogrelius.

Källa: HSB

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Fastighetsmarknad

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *