Content page
Stockholm Furniture Fair- och Northern Light Fair 2011 | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Stockholm Furniture Fair- och Northern Light Fair 2011

Det var en välbesökt och uppvaktad jubilar som fyllde 60 år! Årets möbel- och ljusmässa var den största någonsin, inte bara i sitt slag utan också det största evenemang som någonsin arrangerats på Stockholmsmässan.

Vi på Fastighets Förvaltaren har varit där på besök och vi fick träffa ansvarige ledaren för mässan, Cecilia Nyberg, för en intervju.

Cecilia Nyberg, Event Manager


Kan du berätta lite om hur intresset varit inför årets mässa.
-Intresset för årets mässa har varit fantastiskt och vi har fått många positiva signaler från branschen och mycket förfrågningar från såväl utställare som besökare.

-I år har vi den största mässa som någonsin har anordnats i Stockholmsmässans lokaler, säger Cecilia Nyberg, Event Manager för mässan.

Många utställare
Det var inte bara vi från Fastighets Förvaltaren som var intresserade och ville ta del av det stora utbudet på mässan och av belysningsbranschens nyheter. 
Omkring 40 000 besökare hade kommit från olika delar av världen och fler än 720 utställare från drygt 25 länder fanns representerade på plats för att i dagarna fem, ta del av den 60:e upplagan av Stockholm Furniture och Northern Light Fair.

En mötesplats för nordisk design
Stockholm Furniture Fair- och Northern Light Fair är “världens största och viktigaste mötesplats för nordisk  design” och ett utmärkt tillfälle för såväl inköpare som utställare att träffas.
Det är också ett unikt tillfälle för branschen att möta och presentera sig för nya kunder och besökare.

I år bjöds det på flera nyheter, bland annat en avdelning som var ny var avdelningen för Kök och Bad. Mässan bjöd också på många olika utställningar. Bland dem fanns en trendutställning
vilken riktade sig till både möbel- och belysningshandeln, där man hade mixat möbler och belysning och där olika trender presenterades.

-På den offentliga sidan har vi ett speciellt fokus på “Ljus för offentlig miljö” med ny teknik och nya material. Det är en kombinerad utställning och bar med fokus på offentligt ljus, som riktar sig till arkitekter, inredare och inköpare av offentlig miljö, berättar Cecilia.

Lightbar, utställning och bar.


-I övrigt har det varit en utveckling av det som vi har haft tidigare år och det är en hög kvalité på de företag som ställer ut inom de olika områdena;  Möbler och belysning för offentlig miljö, och Möbler för hem samt Belysning för hemmiljö, säger Cecilia avslutningsvis.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Innemiljö/Utemiljö

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *