Content page
Offerta.se rullar ekorrhjul på stan | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Offerta.se rullar ekorrhjul på stan

Tjänsteförmedlaren Offerta.se vill visa hur lätt du kan ta dig ur ditt ekorrhjul genom att hitta städfirma, flyttfirma eller hantverkare via deras gratistjänst på nätet. Till sin hjälp har de anlitat Infoglider som kör sitt speciella reklamhjul på Stockholms gator.

“Våra användarundersökningar visar tydligt hur enormt glada barnfamiljer och unga människor i karriären blir när de hittar städhjälp till hemmet via oss. Många i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö är i behov av hjälp från t.ex. städare och hantverkare men har knappast tid att lägga en eftermiddag på att googla. Vi hjälper dem ur ekorrhjulet!” Säger VD på Offerta.se, Jens Nilsson.

Många Stockholmare har höjt på ögonbrynen den sista tiden när Tomas på Infoglider AB rullat fram på gator och torg med sitt reklamhjul. I vimlet utanför Offerta.ses kontor på Drottninggatan är det ingen tvekan om vilken effekt reklamhjulet har. Gamla som unga vänder sig om för att titta eller kommer fram för att ställa frågor om Offerta.se.

“Vi pratar ofta om att vi hjälper tidspressade människor ur ekorrhjulet med Offerta.se. Vi såg kopplingen direkt när Infoglider-hjulet kom rullande utanför vårt fönster!”
Säger marknadsansvarig John Eriksson om Offerta.se.

Offerta.se är Sveriges ledande tjänsteförmedlare på nätet. Offerta.se har ca 9400 anslutna företag och varje månad görs över 5000 affärer i tjänstesektorn via Offerta.se. Så fungerar Offerta.se

Du som vill köpa en tjänst kan lämna en förfrågan gratis på http://www.offerta.se. Välj typ av tjänst du vill ha hjälp med och i vilket område du bor, t.ex., städning i Stockholm, renovering i Göteborg eller flytt i Malmö. Offerta.se förmedlar förfrågan till sina anslutna leverantörer som svarar på de jobb som intresserar dem.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Pressreleaser

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *